Home / Noutati / Wizz Air va suspenda zborurile din Timisoara, Craiova si Sibiu pana pe 1 mai

Wizz Air va suspenda zborurile din Timisoara, Craiova si Sibiu pana pe 1 mai

Wizz Air va suspenda zborurile din Timisoara, Craiova si Sibiu pana pe 1 mai
Wizz Air va suspenda din 25 martie 2020, ora locala 00.00, toate operatiunile de la bazele din Timisoara, Craiova si Sibiu pâna la 1 mai. Masurile sunt luate ca urmare a restrictiilor din partea autoritatilor române cu privire la circulatia cetatenilor straini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus. Toate celelalte operatiuni din România (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava, Constanta, Tîrgu Mures si Satu Mare) ramân active, dar cu restrictiile impuse de diferitele tari catre care Wizz Air opereaza de pe aeroporturile respective.
Pasagerii cu rezervari afectate de suspendarea zborurilor vor fi informati automat prin e-mail daca au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil. Clientii vor primi automat in contul de client Wizz 120% din valoarea achitata pentru calatorie, suma care poate fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru achizitia de produse si servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – si vor fi informati despre pasii necesari pentru un transfer bancar sau transferul catre un card bancar printr-un e-mail separat.

Detalii, pe Economica
joi, 26 martie 2020, 16 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri