Home / Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Aceasta politica descrie modul in care colectam date cu caracter personal si modul in care aceastea sunt folosite pentru mentenanta si dezvoltarea serviciilor si produselor oferite de PlimbaUrsul.ro.

I. Ce fel de data colectam?

- informatii personale si continut text/media incarcat de dvs.: aici sunt cuprinse informatiile colectate in momentul inregistrarii pe site-ul/aplicatia PlimbaUrsul.ro pentru care va oferim posibilitatea sa le ascundeti de ceilalti utilizatori ai platformei PlimbaUrsul.ro. Totodata putem colecta si informatii tehnice in legatura cu continutul incarcat de dvs. ca spre exemplu metadatele imaginilor cum ar fi tipul aparatului foto cu care a fost facuta poza, locatia, rezolutia, etc.

- informatii referitoare la modul in care utilizati platforma PlimbaUrsul.ro: colectam informatii referitoare la paginile pe care le vizitati cel mai des, timpul pe care il petreceti pe aceste pagini, modul in care interactionati cu fotografiile incarcate sau cu orice alt tip de continut oferit dvs.

- informatii pe care alti utilizatorii le ofera despre dvs.: colectam informatii despre modul in care ceilalti utilizatori interactioneaza cu continutul generat de dvs. (comentarii, recenzii, rating-uri, etc. la imaginile incarcate de dvs. sau comentariile dvs. la continutul oferit de PlimbaUrsul.ro).

- informatii despre tranzactiile financiare facute in platforma PlimbaUrsul.ro: daca folositi servicii contra cost sau achizitionati produse de pe site-ul sau din aplicatia PlimbaUrsul.ro colectam si analizam informatiile financiare furnizate de dvs. cum ar fi adrese de facturare/livrare, etc.

- informatii despre dispozitivele folosite pentru accesarea site-ului/aplicatiei PlimbaUrsul.ro: colectam informatii tehnice despre dispozitivele (calculatoare tip desktop, laptopuri, dispozitive mobile, smart TV, etc.) folosite la accesarea site-ului/aplicatiei PlimbaUrsul.ro. Aceste informatii cuprind rezolutia, diagonala, tipul, modelul, sistemul de operare, etc.

- informatii referitoare la locatia dvs.: colectam informatii despre locatia in care va aflati sau despre zona in care locuiti. Pentru aceste informatii va vom cere intotdeauna acordul pentru a le colecta. Pentru locatia in care va aflati vi se va cere acordul in browser (daca folositi un calculator tip desktop, laptop sau smart TV) sau vi se va cere acordul pentru accesarea informatiilor GPS daca folositi un dispozitiv mobil.

II. Cum si la pentru ce folosim aceste informatii?

- pentru oferirea, personalizarea si imbunatatirea serviciilor si produselor oferite prin site-ul/aplicatia PlimbaUrsul.ro: folosim informatiile pe care le colectam pentru a optimiza modul in care oferim serviciile si produsele oferite de PlimbaUrsul.ro inclusiv pentru a va face sugestii cat mai potrivite referitoare la continutul pe care il puteti accesa. Totodata folosim aceste informatii pentru a dezvolta unelte noi pe baza modului in care dvs. utilizati site-ul/aplicatia PlimbaUrsul.ro.

- pentru oferirea de continut si informatii potrivite locatiei in care va aflati: folosim locatia in care va aflati pentru a va putea oferi recomandari de locatii, evenimente, reclame la servicii si produse oferite cat mai aproape de locatia in care va aflati.

- pentru a putea furniza informatii analitice cat mai exacte: folosim datele si informatiile obtinute despre dvs. pentru a masura cat mai exact modul in care interactionati cu serviciile si produsele oferite pe site-ul/aplicatia PlimbaUrsul.ro sau reclamele afisate pe site-ul sau in aplicatia PlimbaUrsul.ro.

- pentru asigurarea calitatii, sigurantei si integritatii serviciilor si produselor oferite: utilizam informatiile colectate pentru a detecta posibilele comportamente daunatoare, detectarii si stoparii spam-ului sau oricaror altor experiente neplacute in utilizarea serviciilor si produselor noastre. Spre exemplu utilizam datele pe care le colectam pentru a detecta activitatile suspecte sau incalcarea conditiilor de utilizare a serviciilor si produselor PlimbaUrsul.ro.

- pentru comunicarea cu dvs.: folosim datele dvs. de contact pentru a va trimite noutatile in utilizarea serviciilor si produselor PlimbaUrsul.ro, pentru a va trimite mesaje de marketing referitoare la produsele si serviciile noastre precum si ale partenerilor nostri. Totodata folosim aceste date pentru a va putea raspunde atunci cand incercati sa ne contactati.

III. Cum sunt aceste informatii publicate sau distribuite catre terti?

- informatii publice: acestea sunt informatii de natura publica (ex.: alias) si sunt afisate public fara restrictie.

- informatii private: ex. nume, prenume, oras, judet, etc. nu vor fi niciodata publicate fara acordul dvs.

- informatii distribuite catre terti/parteneri: nu vom distribui niciodata informatii care sa poata conduce la identificarea dvs. Distribuim totusi catre terti informatii care sa ii ajute la identificarea modului in care utilizatorii nostri interactioneaza cu reclamele sau continutul lor dar niciodata informatii care sa conduca la identificarea dvs. Spre exemplu putem pune la dispozitia unui partener ce distribuie reclama pe site-ul in aplicatia PlimbaUrsul.ro informatii referitoare la numarul de persoane de sex masculin cu varsta intre 20 si 30 de ani din Sector 1/Bucuresti care au interactionat/vizionat reclama lui dar niciodata nu vom distribui informatii care sa conduca la identificarea unica a acelor persoane.

- informatii solicitate de autoritati sau in urma unor solicitari: in aceste situatii vom furniza orice informatie detinuta si pe care legea ne obliga sa o punem la dispozitia autoritatilor/organelor de ancheta.

IV. Care este baza legala sub care colectam si procesam informatii cu caracter personal?

PlimbaUrsul.ro trateaza datele cu caracter personal intr-o maniera compatibila cu cerintele Directivei UE 95/46 si cu cele ale Regulamentului 679/2016.

V. Care sunt si cum iti poti exercita drepturile garantate de GDPR?

- dreptul la informare: persoana vizata trebuie sa fie informata cu privire la ce date ce sunt colectate si prelucrate, de ce, în ce scopuri, catre cine sunt distribuite si ce drepturi are.
- dreptul la acces: persoana vizata are dreptul sa acceseze propriile informatii personale colectate/prelucrate
- dreptul la rectificare: persoana vizata are dreptul de a solicita si obtine actualizarea informatiilor personale incomplete sau neactualizate ce o privesc
- dreptul la stergere: persoana vizata are dreptul de a solicite stergerea informatiilor personale colectate/prelucrate ce o privesc
- dreptul la restrictionarea prelucarii: persoana vizata are dreptul de a solicita interzicerea colectarii si procesarii informatiilor personale ce o privesc
- dreptul de transfer: persoana vizata are dreptul de a solicita transferul informatiilor personale colectate sau procesate catre un tert.
- dreptul de a se opune oricarei decizii automate, inclusiv analiza profilului: dreptul de a nu face obiectul niciunei decizii rezultate in urma unei analize automate a informatiilor despre dvs.
- dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal): persoana vizata are dreptul de a se adresa autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal atunci cand considera ca drepturile i-au fost incalcate.

VI. Cum ne puteti contacta in probleme ce tin de prelucrarea datelor cu caracter personal?

Pentru orice problema, neclaritate sau intrebare referitoare la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal ne puteti contacta pe email la adresa gdpr@plimbaursul.ro sau folosind datele din pagina de contact.