Home / Noutati / Wizz Air suspenda zborurile catre Marea Britania, Elvetia si Olanda pana pe 18 aprilie

Wizz Air suspenda zborurile catre Marea Britania, Elvetia si Olanda pana pe 18 aprilie

Wizz Air suspenda zborurile catre Marea Britania, Elvetia si Olanda pana pe 18 aprilie
Wizz Air a anuntat astazi ca îsi suspenda rutele între România si Marea Britanie, Elvetia si Olanda începând cu data de 5 aprilie pâna pe 18 aprilie inclusiv. Masurile sunt cauzate de noile restrictii de calatorie impuse de autoritatile române pe toate zborurile din România catre aceste tari, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19. 
Totodata, ca urmare a restrictiilor din Romania dar si din Europa, rutele catre Belgia, Austria, Spania, Franta si Germania raman suspendate pana pe 30 aprilie inclusiv.

Pasagerii cu rezervari afectate de suspendarea zborurilor vor fi informati automat prin e-mail daca au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil. Clientii vor primi automat in contul de client WIZZ 120% din valoarea achitata pentru calatorie, suma care poate fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru achizitia de produse si servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – si vor fi informati despre pasii necesari pentru un transfer bancar sau transferul catre un card bancar printr-un e-mail separat. In acest caz, clientii vor putea primi doar 100% din suma achitata initial. Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism – inclusiv agentiile de turism online – trebuie sa ia legatura cu agentia de unde si-au cumparat biletele.

Detalii, pe Economica
luni, 06 aprilie 2020, 1634 afisari
perfect-tour.ro

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

    Nu sunt evenimente recomandate!

Cele mai noi stiri