Home / Noutati / Fostul CEO Metro, Dusan Wilms, a fondat winsedswiss si organizeaza traininguri pentru managerii si angajatii din turism in plina criza COVID-19

Fostul CEO Metro, Dusan Wilms, a fondat winsedswiss si organizeaza traininguri pentru managerii si angajatii din turism in plina criza COVID-19

Fostul CEO Metro, Dusan Wilms, a fondat winsedswiss si organizeaza traininguri pentru managerii si angajatii din turism in plina criza COVID-19
Grupul educational elvetian winsedswiss, cu filiale în România, Elvetia si Serbia, care deruleaza cursuri de scurta si lunga durata, în domeniul ospitalitatii si al serviciilor conexe, lanseaza traininguri online dedicate managerilor si angajatilor din aceasta industrie, puternic afectata de pandemia de coronavirus care a dus la scaderea drastica a veniturilor si la un procentaj mare de persoane intrate în somaj tehnic. Grupul a fost înfiintat de catre Dusan Wilms, fost director general al Metro Cash&Carry Romania, si de profesorul Ray F. Iunius de la Ecole hotelière de Lausanne, cea mai prestigioasa institutie de învatamânt în domeniul ospitalitatii din lume.
Diplomele profesionale si universitare obtinute de cursantii winsedswiss vor fi oferite cu licenta, sub egida Ecole hoteliere de Lausanne (EHL), Business School Lausanne si Luxury School of Paris.

Potrivit lui Dusan Wilms, invatamantul dual, cladit pe educatie de calitate, axat pe abilitati practice construite la orice varsta, care sa sustina si sa incorporeze cunostintele dobandite in teorie, reprezinta astazi, mai mult ca oricand, modelul spre care trebuie sa se indrepte toate sistemele de educatie.

Profesorul Ray F. Iunius estimeaza ca dupa aceasta criza numarul locurilor de munca din domeniu va scadea, iar cei care lucreaza in hoteluri si restaurante vor concura cu forta de munca adusa din strainatate, dar si cu romanii din diaspora intorsi in tara in timpul pandemiei, situatie in care vor avea de castigat persoanele cu o mai buna pregatire profesionala.

In acest context, grupul educational elvetian winsedswiss lanseaza traininguri online destinate managerilor si angajatilor din hoteluri si restaurante, denumite Hospitality Resilience Talks si Hospitality Resilience Journey. In luna aprilie, acestea vor fi sustinute de specialisti de renume international, in limba engleza. Luna mai va continua cu o noua serie de webinare, prezentate si in limba romana.

Detalii, pe Economica

marti, 14 aprilie 2020, 1963 afisari
perfect-tour.ro

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

    Nu sunt evenimente recomandate!

Cele mai noi stiri