Home / Evenimente / Divertisment si Stand up Comedy / STAND-UP COMEDY MAGURELE (1 IULIE 2020)

STAND-UP COMEDY MAGURELE (1 IULIE 2020)

Miercuri, 1 iulie 2020 Restaurant-Hotel Magurele te invita sa razi cu pofta la primul show de standup comedy dupa Pandemie sustinut de Cristian Dumitru, Ana Maria Calita si Marius Covache.
27 afisari

Program STAND-UP COMEDY MAGURELE

  • miercuri, 01 iulie 2020 ora 21:00

Adresa locatie STAND-UP COMEDY MAGURELE

  • Adresa: Strada Atomistilor nr. 250
  • Localitate/Sector: Magurele
  • Judet: Ilfov
  • Regiune: Muntenia

Harta STAND-UP COMEDY MAGURELE

Despre STAND-UP COMEDY MAGURELE

Miercuri, 1 iulie 2020 Restaurant-Hotel Magurele te invita sa razi cu pofta la primul show de standup comedy dupa Pandemie sustinut de Cristian Dumitru, Ana Maria Calita si Marius Covache.

Rezervari si alte informatii la: 0767.959.668

Spectacolul de stand-up va avea loc pe Terasa si va incepe la orele 21.

Atentie! locuri limitate!

Ana Maria Calita: este castigatoarea celui de-al patrulea sezon "iUmor"! A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" si Stand-Up Comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea "iUmor" a ajuns tot in finala.

Cristian Dumitru: a inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). "Moment revolutionar pe Scena iUmor" a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.

Marius Covache sau "tiganul ala mustăcios de la iUmor" cum mai este cunoscut se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.
Altele din zona

Alte Divertisment si Stand up Comedy in Magurele

Alte Divertisment si Stand up Comedy in judetul Ilfov

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri