Home / Locuri joaca / Scufundari sau Scuba Diving / Smart Tours

Smart Tours

Bucuria concediului incepe din momentul in care schitezi planul tau de calatorie. La fel este si pentru noi, cand iti oferim suportul necesar pentru a-ti planifica exact cum iti doresti calatoria.
din 0 voturi, 1116 afisari

Adresa Smart Tours

 • Adresa: Strada Muresenilor nr. 28
 • Zona: Parcul Central Brasov
 • Localitate/Sector: Brasov
 • Judet: Brasov
 • Regiune: Transilvania
 • Pagina web: Smart Tours

Contact Smart Tours

 • Telefon Mobil: 0753.550.055
 • Email: turism@smarttours.ro

Program Smart Tours

 • Luni: 09:30 - 18:00
 • Marti: 09:30 - 18:00
 • Miercuri: 09:30 - 18:00
 • Joi: 09:30 - 18:00
 • Vineri: 09:30 - 18:00
 • Sambata: 10:00 - 13:00
 • Duminica: Inchis

Harta Smart Tours

Despre Smart Tours

Oricui ii place sa calatoreasca insa nu tuturor ne place sa calatorim la fel. In 2005, am pornit la drum cu entuziasm si dorinta de a oferi turistilor nostri experiente de calatorie personalizate in cele mai mici detalii, pentru ca vacanta lor sa fie o adevarata aventura, care sa le bucure spiritul calator.

Persoana fizica sau juridica, fiecare SmartTourist are account manager-ul dedicat ce ii sta la dispozitie atat pentru planificarea de vacante, evenimente sau team building-uri personalizate cat si pentru consultanta si asistenta pe tot parcursul colaborarii. Suntem agenti acreditati IATA (International Air Transport Association), membrii ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) si dispunem de toate certificarile necesare pentru a oferi servicii sigure si de cea mai buna calitate.

Bucuria concediului incepe din momentul in care schitezi planul tau de calatorie. La fel este si pentru noi, cand iti oferim suportul necesar pentru a-ti planifica exact cum iti doresti calatoria. Destinatii aparte, preturi bune, experiente unice – calatoreste Smart cu noi!

Incentive
Programele de recompensare sunt o metoda foarte buna prin care companiile isi arata aprecierea pentru top performerii sau clientii lor. Vei beneficia de tarife avantajoase bugetului pentru rezervari de bilete de avion, a cazarilor, a transferurilor, inclusiv programe turistice cu ghizi locali.

Business
Smart travelling for business is the way to go. Te ducem rapid, oriunde ai nevoie, cu servicii de transport prin intermediul oricarui transportator international sau local. Account manager-ul dedicat proiectului oferă asistentă 24/7 si este foarte SmartCreativ in găsirea de solutii.

Conferinte si seminarii
Orice intrunire poate deveni un eveniment. Cu account manager-ul dedicat, te ajutam cu prospectarea locatiilor si organizarea completa, in plus organizam city tours, team building-uri si experiente speciale pentru audienta ta. Hai sa ne apucam de planning.
 
Croaziere
Caraibe, Bermuda, Alaska, Asia sau chiar mari voiaje tematice.
O croaziera are toate ingredientele unei vacante deosebite: spatii de relaxare, spa&piscine, petreceri&spectacole, escale in locuri inedite si nu in ultimul rand socializare ca in niciun alt loc.

Vacante
Oferim solutii de vacanta pentru orice idee de calatorie. Am creat portalul vacantesmart.ro special pentru turistii nostri care isi incep calatoria cu o cercetare pe internet. Vei găsi o selectie a celor mai bune oferte turistice disponibile pe piata.

City-break
Acel moment in care esti la birou si te uiti de curiozitate pe net la optiuni de calatorii pentru plecat “acum, daca se poate”! Deciziile spontane uneori duc la momente epice. Pentru momentele tale epice, gasesti aici o varietate de alegeri smart pentru weekend-ul tau lung.
Altele din zona

Alte Scufundari sau Scuba Diving in zona Parcul Central Brasov

Alte Scufundari sau Scuba Diving in Brasov

Alte Scufundari sau Scuba Diving in judetul Brasov

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

 • Stand-Up Comedy Vulcan 16 Iulie 2020
  Stand-Up Comedy Vulcan 16 Iulie 2020
  joi, 16 iulie 2020 ora 20:00
  Joi, pe 16 Iulie Paradisul Verede din Vulcan (Jud. Hunedoara) te invita din nou sa razi cu pofta la o noua seara de Stand-Up Comedy.
 • Stand-Up Comedy Bals 17 Iulie 2020
  Stand-Up Comedy Bals 17 Iulie 2020
  vineri, 17 iulie 2020 ora 20:00
  Vineri, 17 Iulie 2020 va asteptam la Zen Time din Bals sa radeti cu pofta la un spectacol de Stand-Up Comedy sustinut de Cristian Dumitru, Ana-Maria Calita si George Bonea.

Cele mai noi stiri