Home / Locuri joaca / Scufundari sau Scuba Diving / Scuba Diver Center

Scuba Diver Center

Acum poti invata si in Romania sa practici scufundari alaturi de profesionistii de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO brevetati international de Scuba Schools International ( S.S.I. ) si Asociatia Nationala a Instructorilor Americani (N.A.U.I.).
din 0 voturi, 886 afisari

Adresa Scuba Diver Center

  • Adresa: Strada Anestinelor nr. 12
  • Zona: Alba Iulia - Bucuresti
  • Localitate/Sector: Sectorul 3
  • Judet: Bucuresti
  • Regiune: Muntenia
  • Pagina web: Scuba Diver Center

Contact Scuba Diver Center

  • Telefon Fix: 021.320.21.55
  • Telefon Mobil: 0724.477.159
  • Fax: 021.320.21.55
  • Email: office@scubadiver.ro

Program Scuba Diver Center

Program indisponibil!

Harta Scuba Diver Center

Despre Scuba Diver Center

Esti pasionat de inot si de mare ? Iti place sa te scufunzi si sa inoti sub apa? Atunci trebuie neaparat sa urmezi un curs de scufundari ! La scufundari ai sansa descoperirii unui intreg univers nou, al lacurilor, al florei si faunei marine.

Acum poti invata si in Romania sa practici scufundari alaturi de profesionistii de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO brevetati international de Scuba Schools International ( S.S.I. ) si Asociatia Nationala a Instructorilor Americani (N.A.U.I.). Urmand cursurile la scoala de scafandri, vei primi cea mai buna pregatire de scafandru si brevetul international de scufundator NAUI sau SSI. Cu acest brevet te vei putea face scufundari la orice baza de scufundare din lume si vei beneficia de reduceri la inchirierea unui echipament de scufundare sau incarcarea buteliilor cu aer.

Pentru a practica scufundari, intai trebuie sa fi convins ca esti intr-o forma medicala si fizica excelenta. Instructorul nostru, iti va explica din ce este compus un echipament de scufundare si cum se foloseste. Primele tale lectii vor fi teoretice. Vei invata principiile fizicii ce guverneaza lumea subacvatica. Urmatoarele lectii vor fi practice, vei face scufundari in bazin si in mare. Asculta cu mare atentie toate indicatiile, si invata semnele de comunicare sub apa, acestea iti vor fi utile atunci cand vei fi in adancuri si nu vei mai putea vorbi, ci doar comunica prin semne.

Dupa examinare si brevetare poti spune ca esti, intradevar, scafandru, iar din acel moment te gasesti printre putinii oameni care au sansa sa descopere tainele si frumusetile subacvatice ale marilor si oceanelor. Destinatiile exotice iti stau la dispozitie pentru explorare si distractie !
Altele din zona

Alte Scufundari sau Scuba Diving in zona Alba Iulia - Bucuresti

Alte Scufundari sau Scuba Diving in Sectorul 3

Alte Scufundari sau Scuba Diving in municipiul Bucuresti

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri