Home / In oras / Saloane tatuaje Tattoo salon / Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

Funky Tattoo este un salon de tatuaje ce are sediul in Piata Romana.
din 0 voturi, 2515 afisari

Adresa Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

 • Adresa: Bd-ul Magheru nr. 35, bloc 52, Sc B, Ap 1, Interfon 1, punct de reper: vis-a-vsi de statia de metrou din Piata Romana intre BRD si magazinul Cosmote
 • Zona: Piata Romana - Bucuresti
 • Localitate/Sector: Sectorul 1
 • Judet: Bucuresti
 • Regiune: Muntenia
 • Pagina web: Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

Contact Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

 • Telefon Mobil: 0731.525.808 / 0772.047.223
 • Email: contact@funkytattoo.ro

Program Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

 • Luni: 13:00 - 21:00
 • Marti: 13:00 - 21:00
 • Miercuri: 13:00 - 21:00
 • Joi: 13:00 - 21:00
 • Vineri: 13:00 - 21:00
 • Sambata: 13:00 – 18:00
 • Duminica: 13:00 - 18:00

Harta Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

Despre Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

Salonul FunkyTattoo
Funky Tattoo este un salon de tatuaje ce are sediul in Piata Romana. La baza infiintarii acestuia a stat, in primul rand, pasiunea fondatorilor pentru arta desenelor imprimate pe piele. In al doilea rand, putem spune ca un alt motiv ce ne-a determinat sa cream acest salon, a fost numarul mare de persoane care doreau sa se aleaga cu tatuaje deosebite si unice, realizate de catre adevarati profesionisti care pe langa pricepere si indemanare, dispun de aparate performante, de ultima generatie si care respecta normele sanitare stabilite de lege.

Ce tipuri de tatuaje realizam?

In functie de preferintele si cerintele fiecaruia dintre voi, specialistii salonului nostru va vor oferi solutii personalizate, realizand schite cat mai fidele desenului pe care vi-l imaginati. Indiferent de zona corpului pe care doriti sa o tatuati (gat, spate, maini, antebrat, picior, etc.), durerea pe care o veti resimti va fi scazuta in intensitate. Va intampinam cu diverse concepte „new age”, dar si „old style”, fiind capabili sa realizam orice model de tatuaj, indiferent cat de complex ar fi. Marimea, culoarea si stilul tatuajelor pe care le realizam, sunt aspecte care nu ne ingreuneaza munca, ba dimpotriva, o face sa fie originala si creativa.

Fie ca doriti un tatuaj 3D, fie un tatuaj clasic, la Funky Tattoo din Bucuresti veti beneficia de atentie speciala, precum si de rezultatele asteptate.

Dispunem de echipamente performante!
Realizarea tatuajelor nu a fost nicicand mai putin dureroasa! Stim ca unul dintre motivele pentru care multe persoane evita sa se tatueze, desi isi doresc acest lucru, este frica de durere. Ei bine, pasind pragul salonului nostru, aceasta va fi o problema de domeniul trecutului. Folosim echipamente cu o bataie a acului marita pana la 4 mm, care au un motor cu o putere si viteza crescute. Acestea sunt utilizate de catre o echipa de profesionisti bine instruiti si competenti, ce au o indemanare deosebita.

Alege Funky Tattoo pentru tatuaje originale!
Fiecare client care apeleaza la serviciile noastre, doreste sa aiba un tatuaj original astfel incat sa se evidentieze de restul pasionatilor. Daca modelele de tatuaje disponibile in catalogul nostru bogat si diversificat nu se potrivesc gusturilor voastre sau daca, pur si simplu, doriti sa le modificati sau sa va tatuati un cu totul alt desen ce are o anumita semnificatie pentru voi, echipa Funky Tattoo este deschisa oricaror provocari, fiind capabila sa le duca la bun sfarsit cu maximum de profesionalism si responsabilitate.

Despre Funky Tattoo si tatuaje
Daca in trecut, realizarea de tatuaje era o expresie a rebeliunii, in prezent putem spune ca acestea reprezinta o reflectie a personalitatii fiecaruia, un mijloc de exprimare personala, de materializare a simbolurilor emotionale, un fashion statement sa chiar o modalitate de a iesi in evidenta.

Daca sunteti in cautarea unui salon in cadrul caruia sa fiti tratati cu seriozitate, amabilitate si intr-un mod profesionist, va invitam sa treceti pragul salonului Funky Tattoo din Bucuresti. Veti fi incantati sa descoperiti o echipa coeziva, pasionata de ceea ce face, creativa si eficienta, pentru care multumirea clientilor sai este cea mai importanta.
Particularitati Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

Facilitati Salonul de tatuaj & piercing Funky Tattoo

 • Aer conditionat
 • Parcare
Altele din zona

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

  Nu sunt evenimente recomandate!

Cele mai noi stiri