Home / Noutati / Reduceri de pana la 50% pentru vacante in Turcia, Grecia, Bulgaria sau Romania

Reduceri de pana la 50% pentru vacante in Turcia, Grecia, Bulgaria sau Romania

Reduceri de pana la 50% pentru vacante in Turcia, Grecia, Bulgaria sau Romania
Hello Holidays ofera reduceri de pâna la 50% pentru vacante de sfârsit de vara în Turcia, Grecia, Bulgaria, precum si din seria de circuite din România si alte tari din Europa. 
Cele mai cautate statiuni din Turcia sunt, fara indoiala, Kusadasi si Marmaris. Halkidiki, Pelion, Riviera Olimpului si Thassos sunt destinatiile preferate ale Greciei, dar si Insula Samothraki incepe sa trezeasca interesul turistilor romani. In Bulgaria, cele mai populare statiuni sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar si Albena, iar pentru vacantele in Romania, cele mai cautate statiuni sunt cele de litoral si cele balneo precum Covasna, Gura Humorului, Baile Govora sau Calimanesti Caciulata.

„Tarifele la sejururile de 7 nopti in Grecia organizate de echipa noastra pornesc de la 99 euro, de persoana. Sejururile de 7 nopti in Turcia, cu transport autocar inclus, pornesc de la 125 euro, de persoana, iar sejururile pe litoralul romanesc pornesc de la 84 lei, de persoana pentru trei nopti de cazare. Pe langa acestea, pe site-ul Hello Holidays avem oferte speciale precum „Platesti 1 si merg 2” la transportul spre Kusadasi sau Marmaris, sau o vacanta gratuita la achizitionarea oricarui sejur in Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia. Preturile circuitelor Hello Holidays cu autocarul in Romania pornesc de la 158 lei, iar in Bulgaria de la 198 lei. Un circuit in Istanbul porneste de la 278 euro / camera, pentru 5 nopti de cazare, iar in Macedonia 234 euro/camera/3 nopti de cazare. Un circuit in Viena cu autocarul este 450 euro/camera/ 4 nopti de cazare, cu mic dejun, iar opt zile in Cehia ajunge la 638 euro/camera, tot cu mic dejun si transport autocar inclus”, spune Madalina Balaiban, fondatoarea agentiei Hello Holidays.

Asadar, agentia de turism Hello Holidays propune turistilor mai multe tipuri de reduceri. Cea mai mare o reprezinta vacanta gratuita oferita la achizitionarea oricarui sejur in Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia. Circuitele Hello Holidays 2019 ofera excursii optionale gratuite sau cu 50% reducere, turistii beneficiind de un avantaj de 101 euro. Unul dintre cele mai cautate si cu cel mai bun discount este circuitul Scandinavia - Tarile Baltice – Germania, de 16 zile, cu autocarul.

Detalii, pe Economica
vineri, 09 august 2019, 99 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri