Home / Noutati / Paralela 45 a lansat ofertele Early Booking pentru sezonul 2020. Reduceri de pana la 40%

Paralela 45 a lansat ofertele Early Booking pentru sezonul 2020. Reduceri de pana la 40%

Paralela 45 a lansat ofertele Early Booking pentru sezonul 2020. Reduceri de pana la 40%
Turoperatorul Paralela 45 a lansat programul Early Booking pentru sezonul 2020, cu reduceri de pâna la 40% si zboruri noi spre Turcia. Turoperatorul estimeaza ca va încheia anul cu un volum de vânzari de 70 de milioane de euro, în crestere cu 20% fata de anul trecut.
Intreaga oferta pentru vacanta de vara a Paralela 45 cuprinde 30 de zboruri saptamanale de tip charter spre Turcia (Antalya, Alanya si Bodrum) si Grecia (Creta, Rodos, Santorini, Zakynthos) din 11 orase ale tarii, in perioada mai/iunie – finalul lunii septembrie.

Pentru prima data dupa 1990, anul viitor Paralela 45 va opera un charter din Constanta cu destinatia Antalya. Celelalte zboruri spre Antalya sunt programate din Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Targu Mures, Suceava, Iasi, Bacau si sunt realizate cu avioanele companiilor Corendon si SunExpress.

Mai mult de 25.000 turisti isi vor petrece vacanta de vara in Antalya, in crestere cu 15% fata de 2019, la tarife care incep de la 450 de euro/persoana, cu toate taxele incluse, in perioada de Early Booking. 

„Antalya se prefigureaza a fi, din nou, vedeta sezoului estival, pentru al treilea an consecutiv. Cele mai mari reduceri de pret in perioada de Early Booking, de 40%, vin de la partenerii nostri hotelieri turci si primele vanzari de vacante pentru vara 2020 au fost facute deja. Turistii romani stiu produsul all inclusiv turcesc si profita de lansarea Early Booking inca din septembrie 2019”, declara Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Doua zboruri charter spre zona Bodrum (Bodrum, Kusadasi, Marmaris) sunt programate anul viitor, din Bucuresti si Cluj-Napoca. In perioada de Early Booking, ofertele pentru Bodrum pornesc de la 470 de euro/persoana.

Grecia va fi legata de Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi prin curse charter realizate de Paralela 45 cu companiile Aegan si Corendon. In prezent, un pachet pentru Heraklion, Creta, costa de la 352 de euro/persoana din Bucuresti, de la 374 de euro din Cluj-Napoca si de la 403 euro din Iasi.

Detalii, pe Economica
joi, 19 septembrie 2019, 226 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri