Home / Obiective turistice / Parcuri Nationale / Masivul Piatra Craiului

Masivul Piatra Craiului

Scopul desemnarii Masivului Piatra Craiului ca parc national este acela de a asigura conservarea biodiversitatii si a peisajului, a speciilor valoroase, promovarea si incurajarea turismului...
din 0 voturi, 692 afisari

Adresa Masivul Piatra Craiului

  • Adresa: Dambovicioara, 505800, Romania
  • Localitate/Sector: Dambovicioara
  • Judet: Arges
  • Regiune: Muntenia
  • Pagina web: Masivul Piatra Craiului

Contact Masivul Piatra Craiului

  • Telefon Fix: 0268.223.165
  • Pentru rezervari/comenzi: 0268.223.165

Program Masivul Piatra Craiului

Program indisponibil!

Harta Masivul Piatra Craiului

Despre Masivul Piatra Craiului

Scopul desemnarii Masivului Piatra Craiului ca parc national este acela de a asigura conservarea biodiversitatii si a peisajului, a speciilor valoroase, promovarea si incurajarea turismului, constientizarea si educarea publicului in spiritul protejarii naturii si a valorilor sale.

Conservarea biodiversitatii, peisajului si speciilor valoroase presupune inventarierea, cartarea si monitorizarea acestora si totodata masuri de management adecvate pentru protejarea acestora.

Promovarea si incurajarea turismului are la baza asigurarea unei infrastructuri care sa permita vizitarea parcului intr-un mod care sa nu aduca prejudicii principiilor de conservare a biodiversitatii, dar totodata sa conduca la generarea de servicii si activitati specifice in sanul comunitatilor locale, care sa contribuie la dezvoltarea pe baze durabile a acestora.

Constientizarea si educarea publicului au ca scop o cat mai buna cunoastere a valorilor parcului national si a importantei eforturilor de conservare pe care administratia parcului le intreprinde, toate avand drept tinta o cat mai buna protejare a mediului natural..

Altele din zona

Alte Parcuri Nationale in Dambovicioara

Alte Parcuri Nationale in judetul Arges

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri