Home / Noutati / Greva de doua zile a pilotilor de la British Airways

Greva de doua zile a pilotilor de la British Airways

Greva de doua zile a pilotilor de la British Airways
Pilotii British Airways (BA) au intrat la miezul noptii într-o greva de doua zile din cauza unui conflict de munca legat de salarizare si conditiile de lucru, transmite BBC citat de News.ro.
Pasagerii au fost avertizati sa nu mearga la aeroporturi, iar compania a anuntat ca majoritatea acestora au facut aranjamente alternative de calatorie, scrie News.ro.

BA si sindicatul Balpa al pilotilor au indicat sa sunt dispusi sa inceapa noi discutii, dar majoritatea zborurilor operate de BA care ar fi trebuit sa decoleze luni si marti din Marea Britanie au fost anulate.

De asemenea, va exista un impact asupra zborurilor de dinainte si de dupa greva, pentru ca avioanele si pilotii trebuie sa fie pe pozitii pentru cursele anterioare si ulterioare protestului.

”Suntem pregatiti si dispusi sa reluam discutiile cu Balpa”, a anuntat BA.

Intre timp, Balpa a indicat ca pilotii BA ar putea sa isi anuleze protestul daca operatorul aerian va fi de acord sa negocieze o propunere noua. Sindicatul a aratat ca greva este ”o ultima solutie” rezultata din ”frustrarea enorma” fata de conducerea companiei.

Pilotii au respins anterior majorarea salariilor cu 11,5% pe parcursul a trei ani, propunere facuta de companie in iulie.

Detalii, pe Economica
marti, 10 septembrie 2019, 133 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri