Home / Noutati / Dupa 12 ani, se repara Cazinoul Constanta. A fost ales constructorul

Dupa 12 ani, se repara Cazinoul Constanta. A fost ales constructorul

Cazinoul Constanta
Compania Nationala de Investitii a desemnat câstigatorul licitatiei pentru restaurarea Cazinoului Constanta: firma bucuresteana Aedificia Carpati. Aceasta s-a mai ocupat de renovarea unor cladiri monumentale precum cea a Bancii Nationale a României, a Teatrului National Bucuresti sau a Bibliotecii Nationale.
Cazinoul Constanta, inchis publicului inca din 2007, ar putea fi in sfarsit reabilitat, daca se va incheia cu succes cea mai recenta licitatie organizata pentru restaurarea cladirii - emblema a orasului de la Marea Neagra.

Compania Nationala de Investitii a finalizat etapa de evaluare a celor trei oferte depuse pentru renovarea cladirii si a desemnat castigatoare oferta Asocierii AEDIFICIA CARPATI SA & SC REMON PROIECT SRL & SC PROFESIONAL CONSTRUCT PROIECTARE SRL & SC TEHNOINSTAL SRL.

Contractul se va putea semna insa dupa expirarea si solutionarea eventualelor contestatii. 

Constructorul Aedificia Car­pati, specializat in lucrari de consolidare si restaurare la cladiri monumentale si de patrimoniu, a inregistrat afaceri de 24 milioane de lei in 2018, de peste doua ori mai mici fata de cele din anul precedent, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.

Companian infiintata in 1992 este controlata de omul de afaceri Petre Badea. In portofoliul de lucrari contractate de Aedificia Carpati se regasesc renovari la Palatul Patriarhiei, Muzeul Taranului Roman sau Banca Nationala a Romaniei.

CNI a lansat pe 23 mai 2019 licitatia pentru consolidarea si restaurarea Cazinoului Constanta.

Anterior, pe 8 mai, Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta, suma totala a investitiei fiind de aproape 112 milioane de lei, iar termenul de executie - 30 de luni.

Detalii, pe Economica
vineri, 06 septembrie 2019, 128 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri