Home / Evenimente / Concerte / Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40 la Sala Palatului

Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40 la Sala Palatului

În data de 28 Martie 2020, Sala Palatului din București găzduiește un spectacol eveniment marcat de împlinirea a 40 de ani din momentul în care Cristi Minculescu, Valter & Boro și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină simbolul unei națiuni – IRIS.
38 afisari

Program Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40

  • sambata, 28 martie 2020 ora 19:30

Locatie desfasurare Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40

Contact locatie: Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40

  • Telefon Fix: 0372.756.651 | 0372.756.652
  • Fax: 021.311.11.49
  • Email: office@salapalatului.ro

Adresa locatie Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40

  • Adresa: Str. Ion Campineanu nr. 28 (Piata Revolutiei)
  • Zona: Piata Revolutiei - Bucuresti
  • Localitate/Sector: Sectorul 1
  • Judet: Bucuresti
  • Regiune: Muntenia

Harta Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40

Despre Cristi Minculescu, Valter & Boro - 40

"Aniversarea a 40 de ani de carieră este un milestone pe care nu îl puteam ignora. Atât publicul român, cât și cei trei sărbătoriți, aveau nevoie de o celebrare grandioasă așa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte între generații, un show special unde își dau întâlnire mari nume ale scenei muzicale românești și care va genera multă emoție", ne-au declarat organizatorii evenimentului.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaționale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești.

Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc.

"Sunt foarte fericit că putem sărbători un moment atât de important pentru noi împreună cu publicul fără de care nu am fi ajuns la performanțele pe care le avem, dar și alături de prieteni dragi, artiști desăvârșiți, alături de care abia așteptăm să urcăm pe scenă: Felicia Filip, Ștefan Bănică, Pacha Man, corul de copii 'Cor cu dor'" – Cristi Minculescu.

Concertul aniversar va avea loc în data de 28 Martie 2020, ora 19.30 la Sala Palatului din București, biletele putând fi achiziționate de la casa de bilete a Salii Palatului, statia de metrou Unirii 2, precum si online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, myticket.ro si entertix.ro, bilete.salapalatului.ro, eventim.ro, blt.ro

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770.
Altele din zona

Alte Concerte in zona Piata Revolutiei - Bucuresti

Alte Concerte in Sectorul 1

Alte Concerte in judetul Bucuresti

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri