Home / Noutati / Australia inchide celebra plaja Bondi Beach, dupa ce mii de oameni au ignorat avertismentele autoritatilor si s-au strans pe ea

Australia inchide celebra plaja Bondi Beach, dupa ce mii de oameni au ignorat avertismentele autoritatilor si s-au strans pe ea

Autoritatile de la Sydney au decis sa închida celebra plaja Bondi Beach, dupa ce o multime de oameni s-au adunat pe ea ca sa faca plaja si sa înoate, acestia ignorând avertismentele cu privire la distatarea sociala, masura care împiedica raspândirea epidemiei noului coronavirus, informeaza CNN.
Imaginile cu o mare multime de oameni adunati pe plaja au devenit virale vineri si au starnit furia cetatenilor australieni ingrijorati si a membrilor Guvernului. Mii de oameni au fost pe plaja Bondi Beach vineri.Existau informatii ca multi dintre acestia doreau sa vina la plaja si sambata, a spus David Elliott, ministrul Politiei si a Situatiilor de Urgenta din statul New South Wales.

"Ceea ce am vazut in aceasta dimineata aici a fost cel mai iresponsabil comportament al unor indivizi l la care am putut sa fim martori. Nu putem sa avem zone de activitate comunitara unde sa se stranga mai mult de 500 de persoane", a spus Elliott la o conferinta de presa, care s-a desfasurat sambata la  Sydney.

Detalii, pe Economica
luni, 23 martie 2020, 14 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri