Home / Noutati / Apex Alliance a deschis Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel intr-un aeroport din Romania

Apex Alliance a deschis Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel intr-un aeroport din Romania

Apex Alliance a deschis Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel intr-un aeroport din Romania
Lituanienii de la Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel din România amplasat în incinta Aeroportului International Henri Coanda. Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere si se adreseaza în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce opereaza pe Aeroportul Henri Coanda, fiind totodata o solutie pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Managementul companiei estimeaza un grad de ocupare mediu de 70%.
Cu o investitie de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continua, in parteneriat cu firma de consultanta Optim Project Management, seria unitatilor hoteliere deschise in Romania, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanta de doar 150 de metri de terminalul Plecari al Aeroportului International Henri Coanda.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport apartine segmentului ”focussed hotels” al lantului Hilton si are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria Superior, Standard, precum si camere destinate persoanelor cu dizabilitati.

„Ne adresam si avem deja solicitari din partea companiilor care desfasoara  activitati de business  in Bucuresti si in orasele din apropiere – Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Pitesti, dar si celor  care au nevoie de un spatiu accesibil, functional, cu o legatura directa cu aeroportul, astfel incat activitatea de business sa aiba cat mai putin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre si dinspre centrul Bucurestiului”, a precizat Anca Madalina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Durata medie a sederii in cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimata la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mentiunea ca specificul hotelului este de a primi solicitari de rezervari same day, gradul de ocupare fiind influentat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul International Henri Coanda. Preturile pornesc de la un tarif promotional de 69 de euro/camera, urmand ca acestea sa se inscrie in linia pietei.

Hotelul mai dispune de un serviciu self laundry, de un magazin deschis 24/7, precum si de o parcare subterana, disponibila contra-cost.

Detalii, pe Economica
miercuri, 14 august 2019, 44 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri