Home / Noutati / Apex Alliance a deschis Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel intr-un aeroport din Romania

Apex Alliance a deschis Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel intr-un aeroport din Romania

Apex Alliance a deschis Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel intr-un aeroport din Romania
Lituanienii de la Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel din România amplasat în incinta Aeroportului International Henri Coanda. Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere si se adreseaza în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce opereaza pe Aeroportul Henri Coanda, fiind totodata o solutie pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Managementul companiei estimeaza un grad de ocupare mediu de 70%.
Cu o investitie de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continua, in parteneriat cu firma de consultanta Optim Project Management, seria unitatilor hoteliere deschise in Romania, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanta de doar 150 de metri de terminalul Plecari al Aeroportului International Henri Coanda.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport apartine segmentului ”focussed hotels” al lantului Hilton si are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria Superior, Standard, precum si camere destinate persoanelor cu dizabilitati.

„Ne adresam si avem deja solicitari din partea companiilor care desfasoara  activitati de business  in Bucuresti si in orasele din apropiere – Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Pitesti, dar si celor  care au nevoie de un spatiu accesibil, functional, cu o legatura directa cu aeroportul, astfel incat activitatea de business sa aiba cat mai putin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre si dinspre centrul Bucurestiului”, a precizat Anca Madalina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Durata medie a sederii in cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimata la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mentiunea ca specificul hotelului este de a primi solicitari de rezervari same day, gradul de ocupare fiind influentat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul International Henri Coanda. Preturile pornesc de la un tarif promotional de 69 de euro/camera, urmand ca acestea sa se inscrie in linia pietei.

Hotelul mai dispune de un serviciu self laundry, de un magazin deschis 24/7, precum si de o parcare subterana, disponibila contra-cost.

Detalii, pe Economica
miercuri, 14 august 2019, 112 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri

 • Cele mai scumpe vacante de Sarbatori vandute de agentiile de turism
  Cele mai scumpe vacante de Sarbatori
  luni, 09 decembrie 2019
  Cresterea veniturilor, dar si a experientei turistilor români a modificat oarecum preferintele si bugetele acestora pentru vacanta de Sarbatori, iar zonele calde, precum Mexic, Zanzibar, Thailanda sunt preferate de calatorii cu dare de mâna, care au platit si peste 23.000 de euro pe un pachet de v ...
 • Blockchain-ul ataca piata aeronautica: o companie din Germania a emis primele bilete cu ajutorul acestei tehnologii
  Hahn Air
  luni, 25 noiembrie 2019
  Dupa ce blockchain-ul a facut primii pasi în industrii precum retailul, banking sau logistica, cu companii precum Nestle, Carrefour sau Walmart, noua tehnologie a primit o noua aplicatie în viata de zi cu zi. Compania aeriana germana Hahn Air, care opereaza zboruri programate si charter în Europ ...
 • Cum poti sa-ti cumperi cele mai ieftine bilete de avion si cazari pentru concedii
  Cum poti sa-ti cumperi cele mai ieftine bilete de avion si cazari pentru concedii
  vineri, 22 noiembrie 2019
  Calatorii români pot reduce costurile biletelor de avion cu pâna la 56% daca fac rezervarea în perioada optima si îsi configureaza calatoriile tinând cont de sfaturile expertilor. De asemenea, potrivit momondo.ro, pot beneficia de preturi cu pâna la 49% mai mici la rezervarea camerelor de hote ...
 • Cele mai frumoase targuri de Craciun din apropierea Romaniei
  Cele mai frumoase targuri de Craciun din apropierea Romaniei
  vineri, 22 noiembrie 2019
  Înca din luna noiembrie, în toata Europa, se desfasoara nenumarate târguri de Craciun, de toate dimensiunile si pentru orice buget. Pentru cei care îsi fac planuri sa plece într-o vacanta sau un city break în urmatoarea perioada, dar nu s-au decis înca asupra locatiei, FlixBus a selectat cele ...