Home / Noutati / Aeronava TAROM, imobilizata pe pista dupa o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare

Aeronava TAROM, imobilizata pe pista dupa o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare

Aeronava TAROM, imobilizata pe pista dupa o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare
O aeronava TAROM, ce efectua cursa Satu-Mare Bucuresti, cu 22 de pasageri la bord, a ramas imobilizata temporar pe pista nr. 2 a aeroportului International Henri Coanda, din cauza unei explozii la anvelopele trenului principal de aterizare, iar pasagerii au fost debarcati conform procedurilor.
"Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucuresti Henri Coanda s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare. Aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a ramas temporar imobilizata pe pista de decolare aterizare nr. 2. Traficul pe aeroport nu a fost afectat", au anuntat reprezentatii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

La randul sau, compania TAROM a informat ca avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor.

"Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare - Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri. Dupa aterizare, anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor", mentioneaza operatorul aerian national.

O echipa de investigatii de la Autoritatea de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (AIAS) se va deplasa la fata locului.

Detalii, pe Economica
miercuri, 10 iulie 2019, 165 afisari

Cautare avansata

Gaseste rapid adresa si harta unei locatii

Cele mai noi evenimente

Cele mai noi stiri