Home / Termenii si conditiile de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare a serviciilor si produselor oferite de PlimbaUrsul.ro!

Termenii si conditiile de mai jos guverneaza modul in care utilizati site-ul/aplicatia PlimbaUrsul.ro si descrie drepturile si obligatiile dvs. precum si ale PlimbaUrsul.ro. Deasemenea cand creati un cont pe PlimbaUrsul.ro acceptati si va angajati sa respectati acesti termeni si aceste conditii de utilizare.

I. Definitii

- Termenii "PlimbaUrsul.ro", "PlimbaUrsul", "site-ul", "aplicatia", "noi" reprezinta serviciile oferite prin site, care se acceseaza la adresa https://www.plimbaursul.ro, sau prin aplicatia destinata terminalelor mobile ce va fi disponibila in curand.

- Termenul "utilizator/utilizatori" ii desemneaza pe toti aceia dintre dvs. care acceseaza site-ul.

- Intelegem prin "Continut" urmatoarele: date, text, software, sunet, imagini, materiale video, grafice, design si orice alte informatii sau resurse existente pe site sau in aplicatie.

- Termenii "Contract", "Acord", "Regulament", "Termeni", "Termenii si conditiile de utilizare" desemneaza prezentul contract de utilizare.

II. Descrierea serviciilor

PlimbaUrsul.ro ofera servicii si informatii in mod gratuit sau, dupa caz, cu plata oricarei persoane care acceseaza site-ul/aplicatia PlimbaUrsul.ro. Serviciile oferite includ produsele, optiunile, aplicatiile, tehnologiile si software-ul pe care noi il punem la dispozitie pentru a ne atinge scopul si anume sa va aducem cat mai aproape informatii relevante despre posibilitatile de petrecere a timpului liber in zona dvs.

III. Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Pentru a va putea furniza serviciile mentionate anterior este necesar sa colectam si sa procesam date obtinute de la dvs. Modul in care colectam, prelucram, stocam si distribuim aceste date il puteti gasi explicat in Politica de protectie a datelor cu caracter personal.

IV. Angajamentele dumneavoastra

1. Cine poate folosi serviciile PlimbaUrsul.ro?

- persoanele care au cel putin 13 ani impliniti.
- persoanele care nu au incalcat in trecut termenii si conditiile noastre de utilizare sau care nu au alte conturi suspendate din cauza incalcarii acestor politici.
- persoane care nu sunt condamnate pentru hartuire sexuala, viol sau pedofilie.

2. Cum sa nu folositi serviciile si produsele PlimbaUrsul.ro?

- este interzis sa folositi la inregistrare nume de companii, nume de domenii sau adrese URL fara acordul nostru scris.
- este strict interzis sa postati (in comentarii sau prin orice alt mijloc) informatii private ale altor persoane sau orice alte informatii care pot leza dreptul la intimitate al altor persoane.
- este strict interzisa distribuirea de materiale protejate de drepturi de autor pe care nu le detineti.
- este strict interzisa folosirea la crearea unui cont a informatiilor care nu va apartin cu scopul denigrarii oricaror alte persoane, grupuri sau afaceri/companii.
- este strict interzisa incalcarea (sau incurajarea/ajutorul altora sa incalce) acestor termeni si conditii.

3. Permisiuni pe care ni le acordati

- nu revedicam dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor si informatiilor pe care le distribuiti prin intermediul site-ului/aplicatiei PlimbaUrsul.ro dar ne permiteti dreptul de a il folosi cum consideram de cuviinta. Dumneavoastra veti ramane in continuare detinatorii dreptului de proprietate intelectuala chiar si dupa ce incarcati sau distribuiti continut protejat de dreptul de proprietate intelectuala (ca de exemplu imagini, video, audio, etc.) pe site-ul sau in aplicatia PlimbaUrsul.ro dar in acelasi timp ne acordati si noua o licenta non-exclusiva si complet gratuita, transferabila, sub-licentiabila, pentru a folosi, redistribui, modifica, include in materiale de promovare sau in alt continut derivat din continutul dvs. Puteti termina oricand aceasta licenta prin stergerea continutului respectiv. Atentie insa, daca alti utilizatori redistribuie acest continut sau interactioneaza cu el si nu il sterg si ei, continutul va ramane pe serverele noastre.

- ne acordati dreptul de a va folosi alias-ul sau numele daca este setat ca informatie publica, imaginea de profil si informatii despre interactiunile dvs. cu continutul sponsorizat, reclame, etc. Spre exemplu putem face publica informatia ca ti-a placut un local (eveniment, loc joaca, etc.) fara ca tu sa beneficiezi de vreun castig dar pentru care o companie/brand a platit ca noi sa-l promovam.

- sunteti de acord sa descarcam si sa instalam in mod automat actualizari ale aplicatiei PlimbaUrsul.ro pe dispozitivul dvs. mobil.

V. Drepturi suplimentare pe care ni le rezervam

- ne rezervam dreptul sa va modificam alias-ul daca vom considera ca incalca termenii si conditiile de utilizare ale serviciilor si produselor PlimbaUrsul.ro sau daca avem suspiciunea ca incalca drepturile de proprietate intelectuale ale altcuiva sau daca inlocuieste alt utilizator.
- trebuie sa aveti acordul nostru scris pentru a folosi orice material aflat sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala provenit de pe site-ul sau din aplicatia PlimbaUrsul.ro
- daca oricare din aceste politici nu pot fi aplicate restul vor ramane in vigoare.
- orice amendament sau dispensa de la aceste reguli trebuie sa fie furnizat in scris semnat de catre noi.
- ne rezervam toate celelalte drepturi pe care nu vi le acordam expres in prezentul document.

VI. Stergerea continutului incarcat de dvs. sau a contului

- putem sterge orice informatie incarcata sau distribuita de dvs., chiar si contul de utilizator, daca aceasta contravine termenilor si conditiilor de utilizare a serviciilor si produselor PlimbaUrsul.ro, incalca oricare din politicile noastre sau drepturile de proprietate intelectuala ale altor utilizatori, suntem obligati prin lege sau de autoritati.
- continutul astfel sters poate persista o perioada limitata de timp in copiile de backup sau daca a fost distribuit de alti utilizatori.

VII. Cine are drepturi de deriva din prezentul acord

- acest acord nu oferta drepturi niciunei terte parti
- drepturile si obligatiile dvs. nu pot fi transferate altcuiva fara acordul nostru
- drepturile si obligatiile noastre sunt transmisibile oricarei alte entitati. Spre exemplu in cazul in care PlimbaUrsul.ro isi schimba proprietarul prin fuziune, vanzare, parteneriat, etc. sau ca urmare a plicarii legii.

VIII. Asumarea regulamentului 

Prin accesarea site-ului/aplicatiei PlimbaUrsul.ro sau in momentul in care creati un cont pe site-ul sau in aplicatia PlimbaUrsul.ro acceptati termenii si conditiile prezentului acord si va angajati sa respectati acesti termeni si conditii. Termenii si conditiile prezentate in acest contract vor fi considerate acceptate de catre dumneavoastra la fiecare accesare a site-ului pe care o veti face. Daca nu sunteti de acord cu termenii acestui contract, va rugam sa nu folositi serviciile oferite de PlimbaUrsul.ro. PlimbaUrsul.ro nu poate fi tras la raspundere, in niciun fel si pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor distribuite pe site/aplicatie.

IX. Continut - drepturi si responsabilitati

Continutul, designul PlimbaUrsul.ro, si orice informatie de pe acest site sau din aplicatie pe care o accesati de pe site/aplicatie, o primiti prin email sau prin orice alta modalitate sunt protejate de legislatia privind proprietatea drepturilor intelectuale.
Nu aveti voie sa folositi continutul acestui site/aplicatie in alt scop decat cel personal, necomercial.
Este interzisa indepartarea insemnelor care reprezinta drepturile de autor ale PlimbaUrsul.ro asupra continutului acestui site.
Responsabilitatea unica pentru continutul site-ului revine persoanei care a fost sursa respectivului continut.
Continutul site-ului provine din surse credibile. Insa este posibil ca in unele cazuri informatiile sa nu fie actualizate sau sa fie gresit formulate de catre sursele noastre. In acest caz, nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru urmarile pe care le poate avea folosirea acestor date de catre dumneavoastra. Daca observati date incorecte, va rugam sa ne anuntati pentru a putea remedia situatia.

X. Legaturi catre alte resurse

PlimbaUrsul.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului/aplicatiei, linkuri catre alte resurse web. PlimbaUrsul.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora sau de continuturile disponibile la linkurile respective. PlimbaUrsul.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri pentru orice paguba produsa de accesarea linkurilor respective.

XI. Declinarea oricarei garantii

PlimbaUrsul.ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii privitoare la serviciile oferite de site, garantie pe care cineva ar putea sa o invoce. PlimbaUrsul.ro nu ofera nicio garantie privitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor oferite, securitatea serviciilor sale. PlimbaUrsul.ro nu isi asuma raspunderea pentru consecintele care pot aparea in urma nefunctionarii serviciilor sale sau functionarea lor deficitara.

XII. Legea care guverneaza acest acord

Termenii prevazuti de catre acest acord vor fi interpretati si guvernati de legea romana in vigoare. Drepturile, obligatiile si raspunderile care decurg din acest acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu ce are ca obiect acest acord si care nu poate fi solutionat pe cale amiabila va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim.